Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0
Terug naar Hanglampen
 Filteren
 Sorteren
3 resultaten

Tiffany en Oosterse hanglampen

Tiffany hanglampen brengen u terug naar het verleden. De meeste tiffany hang lampen bestaan uit glas. De meeste tiffany lampen worden met de hand gemaakt en zijn dus van hoge kwaliteit.

Filteren
Hoofdkleur
Prijs
Materiaal
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Lichtbron
Fitting
Wattage
Lichtsoort aantal
IP waarde
Merken

Filteren
Wis alle filters
Hoofdkleur
Prijs
Materiaal
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Lichtbron
Fitting
Wattage
Lichtsoort aantal
IP waarde
Merken
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor Tiffany lampen ( 3 )
Toon:
Eglo 49765 Hanglamp Jadida 22cm
Hanglamp Jadida 22cm
69,90
Eglo 49676 Hanglamp Saltash 44cm grijs
Hanglamp Saltash 44cm grijs
277,99
235,95
Eglo 49717 Hanglamp Talbot 2 29,5cm
Hanglamp Talbot 2 29,5cm
99,99
66,90
Bekijk meer Tiffany lampen
Toon:

Tiffany hanglamp

Zoekt u naar een oosterse hanglamp, die kan bijdragen aan de sfeer die u in huis wilt creëren? Denk dan eens aan de Tiffany hanglampen. U maakt gebruik van een lamp met veel kleine stukjes gekleurd glas. Hierdoor ontstaat er een unieke sfeer, die optimaal bij kan dragen aan de gezelligheid. Het unieke van de Tiffany lampen is dat deze niet alleen ’s avonds zorgen voor een goede sfeer, ook overdag is het een genot om ernaar te kijken. Dat heeft vooral te maken met het feit dat de lampen er zeer stijlvol uitzien. Met de Tiffany hanglamp kunt u uw eigen kamer als het ware een beetje in de oosterse sferen brengen, waardoor u daar optimaal van kunt genieten. Dankzij deze hoge kwaliteit past de serie goed in de collectie binnenverlichting van LampenTotaal.

Oosterse hanglampen kopen

Wilt u graag oosterse hanglampen kopen, bijvoorbeeld omdat u helemaal weg bent van de bijzondere uitstraling hiervan? Of misschien omdat u bijvoorbeeld al meerdere antieke wandlampen in huis heeft? U vindt deze bij ons gewoon online, waardoor u er de deur niet voor uit hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om online aan te geven welke oosterse lamp u thuis graag op zou hangen. Wij zorgen ervoor dat u de oosterse hanglampen zo snel mogelijk ontvangt. Vanaf dat moment kunt u genieten van uw eigen Tiffany lamp, die zorgt voor een schitterende uitstraling en daarnaast voldoende licht uit zal stralen.

Mocht er in deze categorie geen lamp tussen zitten die in uw smaak valt, kijk ook eens in de categorie Antieke hanglampen voor hanglampen met dezelfde look als de Tiffany hanglampen. Ook in de categorie Landelijke hanglampen zitten modellen tussen die deze look hebben en wellicht goed passen in uw interieur.

De producten in de categorie Tiffany lampen worden onder onze klanten beoordeeld met een 9,3 uit 10 met 2080 reviews en de prijs varieert van 66,90 tot 235,95.