scoorde gemiddeld een 9,1 uit 10 met 1082 reviews

Bestellen & Levertijd

Bestellen.

Bij LampenTotaal kunt u uw bestelling op verschillende manieren plaatsen. De meest efficiënte manier is bestellen via de webshop. Zodra u een bestelling hebt geplaatst, ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Komt de mail niet binnen? Neem dan even contact met ons op. Wilt u de bestelling toch liever telefonisch of per mail doorgeven, dan is dat ook mogelijk. De medewerkers van LampenTotaal helpen u graag verder. Ook bent u natuurlijk hartelijk welkom in onze Lampentuin met meer dan 1000 modellen buitenlampen!

Levertijd.

Per product geeft LampenTotaal in de webshop een indicatie van de verwachte levertijd. Producten met de indicatie 'op voorraad' die voor 17.00 uur worden besteld, heeft u 1 werkdag later in huis, afhankelijk van de bezorgdienst. We bieden u de gelegenheid om per levering uw voorkeurstijden aan te geven. Ook kunt u bij afronding van de bestelling ervoor kiezen uw  product bij LampenTotaal op te halen.
 
Is een product niet in ons centrale magazijn aanwezig, dan schakelen we direct door naar de voorraad in een van de andere magazijnen. Bij het betreffende product in uw bestelling wordt een indicatie gegeven van de levertijd. In het geval van iets langere levertijd stelt LampenTotaal u direct op de hoogte. Lampen die op uw verzoek in afwijkende kleuren worden gecoat, hebben standaard een langere levertijd. In dergelijke situaties zijn we afhankelijk van de fabrikant. Uiteraard doet LampenTotaal in alle gevallen zijn uiterste best het door u bestelde product zo snel mogelijk en binnen de genoemde termijnen te verzenden.
 
 
         
Resultaten voor ()
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten
Bekijk meer
Zaagdiameter
Afmeting
Een moment geduld a.u.b.
Groot assortiment 15.000+ lampen
Gratis bezorging Vanaf 99,-
Advies op maat Wij helpen u graag