Gratis bezorging vanaf 49,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0

Betalen & Bevestiging

Betalen.

Uw bestelling bij LampenTotaal kan op verschillende manieren worden betaald. Onderstaand geven we u een overzicht van de betaalmogelijkheden bij LampenTotaal. Met een beveiligde SSL-verbinding garanderen wij u een veilige betaling.

iDEAL– Internetbankiert u bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank? Dan kunt u bij LampenTotaal betalen met iDEAL. Eenvoudig, snel, veilig en gratis in gebruik! 

 

PayPal – Beschikt u over een account bij online betaaldienst PayPal? Dan kunt tijdens het bestelproces de betaling met PayPal afhandelen. Uw betaling met PayPal wordt direct door ons ontvangen; wij kunnen uw bestelling dan ook meteen in behandeling nemen.

Mistercash – Bestellen en betalen vanuit België? Internetbankiert u bij KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING of VDK spaarbank, dan kunt u bij LampenTotaal snel, eenvoudig, gratis en veilig betalen met Mistercash.

Afterpay – AfterPay voert voor LampenTotaal het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard/Mastercard/VISA – Voer de gegevens van uw creditcard via onze beveiligde SSL-verbinding in en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van de betaling. Mocht u kiezen voor deze betaalmethode, dan wordt het bedrag direct van uw rekening afgeschreven.

PIN/Contant – Komt u de bestelling afhalen, dan kunt u contant of met uw pinpas betalen.

Bevestiging.

Vrijwel direct nadat u een bestelling via onze webshop hebt geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging in uw mailbox. Daarin hebben we voor het gemak alle gegevens nog een keer voor u op een rijtje gezet: welke producten u besteld hebt, wat uw adresgegevens zijn en voor welke betaalmethode u hebt gekozen. De orderbevestiging dient tevens als garantiebewijs ook staat hier de BTW op vermeld.