Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0
Terug naar Lichtbronnen
 Filteren
 Sorteren
3 resultaten

Halogeenlampen

Halogeenlampen zijn ideaal voor bijvoorbeeld spots. De meeste halogeenlampen hebben namelijk een reflector die het licht op precies de goede manier verspreidt.

Filteren
Fitting
Wattage
Lichttemperatuur
Lichtkleur
Aantal lumen
Hoogte (cm)

Filteren
Wis alle filters
Fitting
Wattage
Lichttemperatuur
Lichtkleur
Aantal lumen
Hoogte (cm)
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor Halogeenlampen ( 3 )
Toon:
Vtac 5340010 Halogeenspot GU10 - 20W
Halogeenspot GU10 - 20W
6,99
3,99
Vtac 5340015 Spotje 35W - GU10 halogeen
Spotje 35W - GU10 halogeen
8,‐
6,‐
Vtac 5340020 Spotje 50W - GU10 halogeen
Spotje 50W - GU10 halogeen
8,‐
6,‐
Bekijk meer Halogeenlampen
Toon:

Halogeen lampen

Zoekt u naar halogeen lampen, bijvoorbeeld voor in spots? We kennen de halogeenlampen over het algemeen vanuit de spots, maar wist u dat u er ook op andere plaatsen gebruik van kunt maken? Denk bijvoorbeeld eens aan de halogeen buislamp of de halogeen gloeilamp, die u in andere vormen van verlichting kunt toepassen. Wat dat betreft is er veel meer mogelijk dan veel mensen denken. Het is echter de kunst om door ons online assortiment te bladeren en op zoek te gaan naar de lichtbronnen die u in combinatie met uw verlichting kunt gebruiken. Daarnaast zijn er natuurlijk halogeenlampen zonder reflector beschikbaar. Een halogeenlamp is een stuk zuiniger dan een gloeilamp. Vooral voor spots is dit natuurlijk een ideale oplossing.

Halogeenlamp kopen

Wilt u een halogeenlamp kopen voor in één van de spots die u heeft hangen, of gaat het u om een andere vorm van halogeenlampjes? Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, dankzij ons uitgebreide assortiment aan halogeen lampen kunt u de halogeenlamp kopen waar u naar op zoek bent. Blader door de verschillende soorten lampen en zorg er op die manier voor dat u de verlichting vorm kunt geven zoals u dat wenst. Kijk goed naar het verschil tussen de halogeenlampen met reflector en een halogeenlamp die hier geen gebruik van maakt, zodat u het licht op de juiste wijze kunt laten verspreiden. 

De producten in de categorie Halogeenlampen worden onder onze klanten beoordeeld met een 9,1 uit 10 met 2143 reviews en de prijs varieert van 3,99 tot 6,00.