Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0
Terug naar Merken
 Filteren
 Sorteren
2 resultaten

Van de Heg verlichting

Verlichtingsindustrie G. van de Heg B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en levering van een groot assortiment sfeer- en projectverlichtingsarmaturen, lampenkappen en (klein)meubelen.

Filteren
Productsoort
Hoofdkleur
Prijs
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)

Filteren
Wis alle filters
Productsoort
Hoofdkleur
Prijs
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor Van De Heg ( 2 )
Toon:
Van De Heg 110508 5-lichts hanglamp Foldable
5-lichts hanglamp Foldable
Black Friday
280,‐
Van De Heg 165915 Industriële hanglamp Concrete Ø 55cm
Industriële hanglamp Concrete Ø 55cm
Black Friday
73,‐
Bekijk meer Van De Heg
Toon:

Klanten van Van de Heg

Tot de klantenkring behoren tal van nationaal en internationaal opererende bedrijven.
Dankzij het netwerk van eigen fabrieken in Europa, China en India is exclusiviteit en flexibiliteit gewaarborgd en kunnen steeds wisselende trends snel worden gevolgd. Al dan niet in samenwerking met onze klanten kan worden geëxperimenteerd met nieuwe modellen en nieuwe materialen. In principe kan dus elke verlichtingsarmatuur c.q. lampenkap worden ontwikkeld en geproduceerd. U kiest op die manier voor ultra moderne lampen, of aan de andere kant juist stoere exemplaren. U heeft de keuze uit verschillende stoere lampen en ultra moderne designs, zowel op basis van klassieke lichtbronnen als led-toepassingen.

 

Geschiedenis Van de Heg BV

G. van de Heg B.V. werd in 1965 opgericht door Geurt van de Heg en is sinds die tijd uitgegroeid tot een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf van formaat. Het is een bedrijf dat door een aanstekelijk elan van leiding en het levendige, ideeënrijke enthousiasme van het team jonge medewerkers al meer dan 45 jaar succesvol opereert. Door de omvang van de in- en export uit en naar meer dan 15 landen zijn de prijzen van de binnenlampen bovendien uiterst concurrerend.

 

Bij LampenTotaal beiden we de lampen van het merk Van de Heg aan voor mensen die lampen zoeken met een landelijke of industriële uitstraling. De verlichting van Van de Heg wordt bij ons aangeboden als een van de merken van landelijke lampen.

De producten in de categorie Van De Heg worden onder onze klanten beoordeeld met een 9,1 uit 10 met 2147 reviews en de prijs varieert van 99,00 tot 397,24.