Gratis bezorging vanaf 49,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0
Terug naar Types
 Filteren
 Sorteren
1 resultaten

TL verlichting

TL verlichting is uitstekend geschikt om ruimtes goed mee te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan uw keuken, badkamer of schuur. Door in die ruimtes een TL lamp te monteren kunt u deze ruimtes optimaal belichten. Veel mensen denken bij TL lampen aan een standaard TL armatuur, maar dat hoeft allang niet altijd meer het geval te zijn.  TL armaturen zijn tegenwoordig in veel verschillende stijlen te verkrijgen. Maak gebruik van strakke TL lampen voor in de badkamer, die het plaatje in uw badkamer compleet maken. Voor in de keuken bestaat er bijvoorbeeld de led verlichting TL. Met de TL led verlichting bespaart u een hoop op uw energierekening. In de meeste gevallen worden er bij TL armaturen ook TL buizen geleverd. Kortom, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in deze categorie.

Toon minder
1 resultaten

TL verlichting

TL verlichting is uitstekend geschikt om ruimtes goed mee te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan uw keuken, badkamer of schuur. Door in die ruimtes een TL lamp te monteren kunt u deze ruimtes optimaal belichten. Veel mensen denken bij TL lampen aan een standaard TL armatuur, maar dat hoeft allang niet altijd meer het geval te zijn.  TL armaturen ...
Toon meer
Filteren
Hoofdkleur
Prijs
Materiaal
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Fitting
Lichtbron
Aantal lumen
Uitgebreide dimbaarheid
Merken

Filteren
Wis alle filters
Hoofdkleur
Prijs
Materiaal
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Fitting
Lichtbron
Aantal lumen
Uitgebreide dimbaarheid
Merken
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor TL verlichting ( 1 )
Toon:
Armatuur T8 - TL - Led - 150cm.
13,99
11,13
Bekijk meer TL verlichting
Toon:
Onze buitenlampentuin
Kom langs in de showroom.
Of neem alvast een kijkje online.
Over LampenTotaal
Adres
Dorpsstraat 2A
4043 KK Opheusden
Gelderland, Nederland
Open
ma t/m do 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
Contact
0488 - 75 09 30
stuur een e-mail
Vragen?
Contact met een medewerker
Start online chatgesprek
Bel 0488 75 09 30
Tijdens openingstijden

TL verlichting

TL associeerden we jarenlang met goedkope verlichting, die we uitsluitend gebruikten vanwege de functionele aspecten. Vandaag de dag levert de TL buis nog altijd uitstekende prestaties, maar kunnen we dankzij led TL verlichting daarnaast rekenen op een laag energieverbruik en zijn de TL lampen beschikbaar in diverse ontwerpen. Ook bij binnenverlichting is led verlichting namelijk een belangrijke onderdeel van de verlichting. Maak gebruik van design TL verlichting of design TL armaturen, waarmee u de verschillende ruimtes prachtig kunt uitlichten.

TL lamp kopen

U kunt online uw TL lamp kopen, u hoeft daar vandaag de dag de deur niet meer voor uit. Maak gebruik van TL verlichting bij daglicht, aangezien de led TL verlichting heel zuinig werkt. Dankzij de TL lampen kunt u zowel de woonkamer, badkamer als bijvoorbeeld keuken op een stijlvolle wijze verlichten.