Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0
Terug naar Lichtbronnen
 Filteren
 Sorteren
3 resultaten

Gloeilampen

Gloeilampen lijken hun langste tijd gehad te hebben, maar zijn bij LampenTotaal nog steeds verkrijgbaar. Gloeilampen kopen doet u daarom dan ook het beste en meest gemakkelijk bij LampenTotaal.

Filteren
Prijs
Fitting
Wattage
Lichtkleur
Uitgebreide dimbaarheid
Aantal lumen
Merken

Filteren
Wis alle filters
Prijs
Fitting
Wattage
Lichtkleur
Uitgebreide dimbaarheid
Aantal lumen
Merken
Uitgebreid zoeken
Resultaten voor Gloeilampen ( 3 )
Toon:
Circle 413364 Kaarslamp 10W - E14 helder
Kaarslamp 10W - E14 helder
2,99
1,99
Circle 413604 Kaarslamp tip 10W - E14 mat
Kaarslamp tip 10W - E14 mat
2,99
1,99
Circle 407702 Kogellampje 10W - E14 - 78mm - 55lm - 2700K
Kogellampje 10W - E14 - 78mm - 55lm - 2700K
2,99
1,99
Bekijk meer Gloeilampen
Toon:

Gloeidraad in lamp

Een gloeilamp maakt gebruik van een gloeidraad in de lamp. Door hier veel energie doorheen te sturen licht de draad op en kunnen we gebruik maken van verlichting. Een gloeilamp past in vrijwel elke lamp, omdat deze leverbaar is met veel verschillende fittingen. Een gloei lamp werkt doordat er een gloeidraad wordt verlicht. Dit veroorzaakt een hoop warmte. Dat brengt een risico met zich mee, maar kan ook stookkosten schelen De kooldraadlampen zorgen op die manier echter ook voor veel warmte. Dat scheelt in de stookkosten, maar kan met name voor kleine kinderen ook een gevaar met zich meebrengen. Uiteraard is een kooldraadlamp dimbaar en kunt u een kooldraadlamp kopen voor in verschillende soorten verlichting. De lampenbollen zijn in allerlei formaten beschikbaar. Let goed op de fitting van de gloeilamp, om er zeker van te zijn dat u deze in de lamp van uw keuze kunt draaien.

Gloeilamp kopen

Wilt u een gloeilamp kopen? Dan is het onder andere van belang om goed te letten op het formaat en de fitting van de lampen bolletjes. U zorgt er op die manier voor dat u de verlichting kunt plaatsen en u daar optimaal plezier van zal hebben. De gloeilamp wordt steeds meer vervangen door spaarlampen en led lampen, maar is nog altijd beschikbaar. Bestel deze eenvoudig online, dan zorgen wij voor een vlotte bezorging op het adres dat u ons opgeeft.

De producten in de categorie Gloeilampen worden onder onze klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 met 2137 reviews en de prijs varieert van 1,99 tot 1,99.