Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0

Philips Hue uitgelegd.

Je bent van plan Philipe Hue aan te schaffen, maar je twijfelt nog of je er wel iets aan hebt. Of je hebt al wat lampen van Philips Hue, maar je wilt een echte professional worden in het gebruik van Philips Hue. Op deze pagina leggen we je alle ins en outs uit. Weet je al naar welke producten je op zoek bent? Dan kun je hieronder meteen naar de betreffende categorie met daarin de producten netjes voor je opgesteld.

Waarom Philips Hue?

Je wilt je huis misschien een stukje slimmer maken, maar je wilt het jezelf ook makkelijker maken. Misschien heb je al verschillende merken van slimme verlichting voorbij zien komen. We begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We willen je graag kort uitleggen waarom Philips Hue een verstandige keuze is voor al je slimme verlichting.

In de eerste plaatst is Philips Hue een volledig doorontwikkeld systeem. Dit zie je terug in alle mogelijkheden die we je hieronder gaan uitleggen. Daarnaast heeft Philips Hue het meest uitgebreide assortiment waardoor er voor iedere ruimte, zowel binnen als buiten, wel de perfecte oplossing te vinden is. Om de Philips Hue producten zowel binnen als buiten vlekkeloos met elkaar te laten werken, maakt Philips gebruik van een mesh-netwerk. Met een mesh-netwerk kunnen Philips Hue producten die het signaal van de Hue Bridge krijgen, dit signaal opnieuw uitsturen. Hierdoor wordt het bereik van de Philips Hue extreem groot.

Mogelijkheden Philips Hue

In het kort willen we je vertellen dat de mogelijkheden met Philips Hue eindeloos zijn, maar we vertellen je graag alle ins en outs. Het wil natuurlijk niet zeggen dat je altijd van alle mogelijkheden gebruik moet maken. Maar het stelt je wel in staat op zoek te gaan naar je eigen wensen. De ene bedient nou eenmaal de verlichting liever door middel van spraak. De andere doet het liever met de app. Weer een ander heeft liever gewoon een schakelaar. Met Philips Hue kan het allemaal. Als het om de speerpunten gaat, kun je met Philips Hue het volgende:

Starten met Philips Hue

Als je je eerste Philips Hue product gaat aanschaffen is het belangrijk goed na te denken wat je er precies mee wilt gaan doen. Philips heeft namelijk verschillende kleurenlijnen met iedere lijn zijn sterke punten. Welke lijnen dat precies zijn komen we hieronder op terug. Door al deze lijnen en de eindeloze mogelijkheden in de Philips Hue app, zie je er misschien er tegen op om te beginnen met Philips Hue. Philips heeft hier twee oplossingen voor bedacht. Als eerste kun je ervoor kiezen om een starterpack aan te schaffen. Philips heeft verschillende starterpacks waarmee je direct aan de slag kunt. Een starterpack bevat altijd een Philips Hue Bridge waardoor je ook gelijk toegang hebt tot alle maar bedenkbare opties binnen Philips Hue. 

Daarnaast hebben ze een productlijn ontwikkeld met zowel armaturen als lichtbronnen die uitgerust zijn met Bluetooth. Met deze functie kun je de armaturen en lichtbronnen direct terugvinden in de Philips Hue app. Hierdoor heb je geen Hue Bridge of andere apparaten nodig om je eerste kamer te voorzien van slimme verlichting! Met de Bluetooth verbinding ben je in staat om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de Philips Hue producten en de Philips Hue app. Maar waarom zou je een Bridge nodig hebben als ook alles via Bluetooth kan? Het verschil tussen Bluetooth en de Bridge leggen we graag aan de hand van onderstaande afbeelding uit.

Voordelen van Philips Hue Bridge en op zichte van Philips Hue Bluetooth

Als je wilt beginnen met alleen de producten met Bluetooth, dan heb je uiteraard altijd de mogelijkheid om later alsnog een Bridge aan te schaffen. Je kunt vervolgens in de app al je Philips Hue producten alsnog koppelen aan de Philipe Hue Bridge waardoor je direct overschakelt naar de werking met de Bridge. Weet je al welke voor jou de fijnste manier is om met Philips Hue te starten? Ga direct naar:

 

Link naar Hue StarterpacksLink naar Hue Bluetooth producten

Philips Hue lichtbronnen

Toen Philips Hue op de markt kwam, hadden ze alleen een serie met lichtbronnen. Gelukkig hebben ze deze serie nog steeds. Want dankzij deze Philips Hue lampen bouw je je bestaande binnen- of buitenlamp eenvoudig om naar een slimme lamp. De lichtbron bedien je namelijk eenvoudig via de app. Of je stelt natuurlijk timers en schema's in waardoor Hue alles voor je regelt. Wil jij starten met het ombouwen van je bestaande binnen- of buitenlamp naar slimme verlichting? Ga hieronder direct naar de Philips Hue lampen die je nodig hebt.

Link naar Hue E27 lampenLink naar Hue GU10 lampenLink naar Hue E14 lampen

Doorpakken met Philips Hue

Als je eenmaal gewend bent met Philips Hue, is de kans groot dat je zo snel mogelijk wilt uitbreiden. Misschien heb je nu eerst wat losse Hue lampen aangeschaft. Hiermee maak je je bestaande lampen slim door de lichtbron te verwisselen. Maar je wilt meer. Gelukkig heeft Philips ook Hue producten voor binnen waarin alle technologie al verwerkt zit. Op die manier kun je Hue gebruiken in iedere ruimte van je huis. Of het nu de inbouwspots in de badkamer zijn, of het tafellampje op je bureau. Voor iedere ruimte heeft Philips Hue het juiste product.