Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0

G4 Lampen fitting

De G4 Fitting lamp staat bekend als een lamp voor 12 volt verlichting. Deze heeft een steekfitting/ steekvoet van 2 pinnen. U kiest daardoor voor de zogenoemde 2 pins lampen. Het getal 4 heeft te  maken met de afstand tussen de 2 pinnen, deze is namelijk 4 mm. Deze steekvoet wordt ook wel aangeduid als Bi-Pin voet of zelfs de Mini-Bipin voet.

G4 fitting lampen

De G4 fitting lamp kunt u gebruiken in een boot, caravan, camper of auto. Daarnaast bestaat er ook een 12 volt categorie buitenlampen en binnenlampen, waarin deze lampjes gebruikt worden.

Er zijn verschillende soorten G4 fitting lampen. Er zijn namelijk kogelvormige en kaarsvormige lampenbollen beschikbaar. Bij deze verschillende soorten horen ook verschillende wattages. De volgende wattages zijn mogelijk bij de G4 fitting: 2 Watt, 5 Watt, 10W en 20W.

G4 led fitting

In de loop der jaren hebben er ook op het terrein van de G4 fitting technische ontwikkelingen plaatsgevonden. Voorheen was er alleen de G4 halogeen lampenbol, maar tegenwoordig bestaat daarnaast ook de G4 Led lamp. Deze G4 led lampjes zijn energiezuiniger dan de G4 halogeen lampjes.