Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0

GU10 Lampen Fitting

De GU10 Fitting lamp heeft een steekfitting/ steekvoet met 2 pinnen. Het getal 10 heeft te maken met de afstand tussen de 2 pinnen, deze is namelijk 10 mm. Deze GU10 fitting heeft een bajonetsluiting. We spreken van zo’n sluiting wanneer twee voorwerpen aan elkaar worden bevestigd door middel van pennen of nokken op het ene voorwerp, welke in speciale gleuven in het andere voorwerp vallen. U kunt een GU10 fitting lamp bevestigen door de lampenbol ten opzichte van de fittinghouder onder de juiste hoek te verdraaien. De traditionele wattages van GU10 halogeen spotjes zijn 35 watt en 50 watt.

GU10 led fitting lampen

De GU10 Fitting wordt gebruikt voor zowel 230 volt halogeen als LED lampen. De GU10 led lichtbronnen zijn uitermate geschikt voor zowel binnenlampen als buitenlampen.

Er bestaan verschillende soorten GU10 fitting lampen. Maak gebruik van de GU10 halogeen lampen, de GU10 ecohalogeen lampen en de GU10 LED lampen. Bij de verschillende soorten lampen horen verschillende wattages. De volgende wattages komen onder andere voor bij de GU10 fitting: 3 watt, 4 watt, 6 watt, 10 watt.

GU10 led dimbaar

In de loop der jaren hebben er ook op het terrein van de GU10 fitting technische ontwikkelingen plaatsgevonden. Allereerst kwamen er naast de halogeen lampen ook de ecohalogeen lampen. Die ontwikkeling zorgde voor een flinke bezuiniging op de energiekosten. Vervolgens is er naast de halogeen lampen en ecohalogeen lampen ook de GU10 Led lamp ontstaan. Deze led GU10 lampen zijn weer veel energiezuiniger dan de GU10 ecohalogeen lampjes. Een GU10 led is dimbaar, waardoor de led spots GU10 een gezellige sfeer creëren.