scoorde gemiddeld een 9,1 uit 10 met 1082 reviews

Windsor lighting

Windsor Lighting biedt u een zeer gevarieerde en exclusieve collectie aan van binnen- en buitenlampen. De gehele collectie van The Limehouse Lamp Co. wordt met de grootst mogelijke zorg in Zuid-Engeland met de hand gemaakt.

Resultaten voor (62)
Bekijk meer windsor

Windsor Lighting replica’s

Alle modellen zijn replica’s uit de Victorian (1850 - 1920) en Edwardian (vanaf 1920) periode. De lampen van Windsor Lighting zijn vaak niet van de originele antieke modellen te onderscheiden en worden mede daarom vaak in kastelen, landhuizen, restaurants en musea toegepast.

Materialen Windsor lamp

Alle Windsor lampen zijn vervaardigd van massief messing, koper of een combinatie van messing en koper. Voor de afwerking (finish) heeft U vaak 3 keuzes, namelijk: ANT (antiek), LA (licht antiek) en PBUL (gepoetst). In januari 2006 is de een nieuwe Nickel collectie geïntroduceerd. Deze collectie kan ook voor buitenlampen worden toegepast.

Exclusieve verlichting van Windsor

Wij bij lampentotaal bieden u deze lampen van het merk Windsor aan voor mensen die lampen zoeken met een verouderde uitstraling. Deze verlichting wordt bij ons op lampentotaal aangeboden als één van de merken van landelijke lampen. Wilt u de verlichting exclusief vormgeven? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van een Windsor lamp. U zorgt met Windsor Lighting voor een unieke uitstraling in zowel uw woonkamer als de tuin. Zorg er met de binnen- en buitenlampen voor dat u de verlichting op een bijzondere manier vorm kunt geven en u ook overdag kunt genieten van het design en de uitstraling.

Geselecteerde Filters
Wis alle filters Merk
Productsoort
Soort Lamp
Style
Kleur
Materiaal
Lichtbron
Merk
Fitting
Wattage
Lichtsoort aantal
IP-waarde
Zaagdiameter
Afmeting
Hoogte (cm)
>
Breedte (cm)
>
Prijs
>
Een moment geduld a.u.b.
Groot assortiment 15.000+ lampen
Gratis bezorging Vanaf 99,-
Advies op maat Wij helpen u graag