scoorde gemiddeld een 9 uit 10 met 955 reviews

Vliegenlampen

Het achterna gaan van vliegen houdt u goed in beweging. Toch kan het enige frustratie oplopen; de vliegen werken namelijk niet altijd mee. Vliegenlampen bieden hier de uitkomst voor. Door middel van UV-licht wordt de vlieg naar de lamp getrokken. Helaas zal de vlieg nooit de UV-lamp bereiken. Deze is namelijk afgeschermd met een spanningsrooster. De spanning is vaak afhankelijk van de grootte van de vliegenvanger. De vlieg zal op het spanningsrooster geëlektrocuteerd worden en daarna in de opvangbak terecht komen. Door deze regelmatig te legen houdt u de vliegenlamp en de omgeving schoon.

Resultaten voor vliegenlampen (9)
Bekijk meer vliegenlampen

Soorten vliegenlampen

Gelukkig worden de vliegenlampen in vele soorten en maten gebruikt. Hierdoor is er altijd wel een vliegenlamp te vinden voor uw situatie. Er zijn zelfs vliegenlampen die een oppervlakte kunnen overzien van 150 vierkante meter. Het is belangrijk dat de vliegenvanger voldoende capaciteit heeft om in uw ruimte te kunnen dienen. Om het gebruik van de vliegenlamp zo effectief mogelijk te maken kunt u deze het beste zo hoog mogelijk hangen. Daarnaast vindt u in deze categorie ook verschillende vliegenlampen die op tafel gebruikt kunnen worden. Ideaal voor op het terras of op de veranda.

Vliegenlampen kopen bij LampenTotaal

Bij LampenTotaal vindt u een breed aanbod aan vliegenlampen. Daarnaast zijn de meeste vliegenlampen uit voorraad leverbaar en kunnen dus binnen 1 werkdag bij u geleverd worden. Betaal eenvoudig met een van de veilige betaalmethodes. Daarna zorgen wij ervoor dat u de vliegenlamp zo snel mogelijk in huis heeft. Twijfelt u nog over de keuze van de juiste vliegenlamp? Neem gerust contact met ons op en wij voorzien u van het juiste advies.
 

Geselecteerde Filters
Productsoort
Soort lamp
Kleur
Materiaal
Merk
Wattage
IP-waarde
Zaagdiameter
>
Afmeting
Hoogte (cm)
>
Breedte (cm)
>
Lengte (cm)
>
Prijs
>
Een moment geduld a.u.b.
Groot assortiment 15.000+ lampen
Gratis bezorging Vanaf 99,-
Advies op maat Wij helpen u graag