Gratis bezorging vanaf 99,-
Advies op maat
Groot assortiment
0
Categorieën
0

Hier vind je alle verlichting trends

LampenTotaal houdt alle verlichting trends nauwlettend in de gaten. Om ervoor te zorgen dat jij alleen de lampen te zien krijgt die precies passen bij de trend die jij zoekt, hebben wij op deze pagina de grootste trends neer gezet. Bekijk rustig alle trends en klik direct door naar jouw trend.


Gouden hanglampen

Bij LampenTotaal vind je een groot assortiment aan gouden hanglampen. Goud is een trendy opkomende kleur als het gaat om interieur. In deze categorie vind je niet alleen lampen die volledig goud van kleur zijn, maar ook hanglampen die gouden tinten hebben. Neem gerust een kijkje bij alle hanglampen in het goud.


Gouden wandlampen

Gouden wandlampen maken helemaal je interieur. In deze categorie vind je een ruim assortiment aan gouden wandlampen. In alle soorten en maten kun je gouden wandlampen combineren met andere gouden lampen. Bekijk hier alle gouden wandlampen.


Gouden spots

Gouden spots worden vaak gecombineerd met zwart. Als je zelf niet teveel zwart in je ruimte hebt, kun je ook kiezen voor gouden spots die ook een zwarte tint hebben zoals op de afbeelding hiernaast. In deze categorie vind je beide. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren door een van de laatste trends.


Gouden plafondlampen

Gouden plafondlampen geven vaak een grote indruk in je ruimte. Vooral de gouden plafondlampen die je bij LampenTotaal kunt vinden. Vaak gecombineerd met een led lichtbron ontstaan de meest indrukwekkende armaturen. Ruim assortiment en goede prijzen voor alle gouden plafondlampen.


Gouden tafellampen

Om je ruimte af te maken heb je vaak een iets andere kleur nodig dan de kleuren van je muur. Goud biedt hiervoor de uitkomst als het gaat om de kleur voor een tafellampen. Bij LampenTotaal vind je een breed assortiment aan gouden tafellampen. Hierdoor zit er vast wel eentje tussen die perfect past in jouw inrichting.


Zwarte hanglampen

Ze zeggen dat zwart geen kleur is. Kun je nagaan wat iets wat geen kleur heeft met je ruimte kunt doen. Een zwarte hanglamp is hier het perfecte voorbeeld van. Het voordeel van het zwart is dat bij heel veel andere kleuren toepasbaar is. Zwarte hanglampen vind je hier in een overzichtelijk categorie. 


Zwarte plafondlampen

Zwarte plafondlampen vind je bij LampenTotaal in een lekker groot assortiment. Alle soorten en maten in één categorie. Als het maar een zwarte plafondlamp is. Zwarte plafondspots vallen hier ook onder en kun je dus ook in deze categorie vinden. Reden genoeg om een kijkje te nemen bij alle zwarte plafondlampen.


Zwarte vloerlampen

Als je nog wat ruimte over hebt in je woonkamer, zouden we zeker een zwarte vloerlamp adviseren. Deze trendy kleur (voor zover we het een kleur mogen noemen) past in bijna ieder interieur. Zwarte vloerlampen in overvloed bij LampenTotaal in één overzichtelijke categorie. Klik snel door naar alle zwarte vloerlampen.


Zwarte wandlampen

Vaak zijn ze niet zo groot die zwarte wandlampen, maar de uitstraling lijdt daar niets onder. Vaak hebben zwarte wandlampen nog een andere kleur bij zich om je ruimte helemaal compleet te maken. Omdat het assortiment zwarte wandlampen bij LampenTotaal behoorlijk groot is, hebben we ze in één overzichtelijke categorie gezet. Je bekijkt ze in de categorie zwarte wandlampen.


Zwarte led spots

Iets uitlichten in je kamer? Of een klein leeslampje voor bij je bed? Zwarte led spots zijn vaak niet te opvallen qua armatuur, maar je kunt er veel plezier van hebben als het gaat om het licht wat er vanaf komt. We helpen je door alle zwarte led spots in één categorie te zetten. Ook vind je hier een assortiment aan zwarte led spots die ingebouwd kunnen worden. Bekijk snel alle zwarte led spots.