scoorde gemiddeld een 9,1 uit 10 met 1139 reviews

Penne Brievenbussen

Het merk Penne komt uit België. Ze staan al meer dan 30 jaar bekend om hun specialisatie in hoogtechnologische oplossingen voor metaal- en kunststofonderdelen van de hoogste kwaliteit. Het bewerken van metalen en het vormgeven van producten doet Penne onder meer aan de hand de zogenoemde ‘spuitgiet technologie’.

Resultaten voor (0)
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten
Bekijk meer penne

Penne brievenbussen

Penne vervaardigt met de materialen metaal en kunststof onderdelen voor de auto-industrie en de bouw. Ook maken ze gereedschap dat speciaal op maat gemaakt kan worden. Daarnaast maken ze voorgelakte stalen platen voor bijvoorbeeld wasmachines en koelkasten. Tenslotte maken ze ook afgewerkte producten, zoals de brievenbussen.

Penne design brievenbus

Het merk Penne maakt drie modellen brievenbussen van hoogwaardige kwaliteit. Twee modellen brievenbussen zijn gemaakt van kunststof, de zogenoemde Penne Design brievenbus en de grotere Penne Design Plus brievenbus. Daarnaast produceert men een model van metaal, de Penne Steely. Al deze brievenbussen zijn online verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren.

Kwalitatieve Penne brievenbus

De Penne brievenbussen zijn door haar hoge doorgevoerde technologische ontwikkelingen weerbestendig en kleurvast. De Penne Design en de Design Plus brievenbussen zijn vervaardigd uit hoogwaardig composietmateriaal en zijn voorzien van een duurzame epoxy-coating. De Penne brievenbussen zijn voorzien van een degelijk cilinderslot met twee gecodeerde sleutels en een dubbele sluiting. Door het doordachte design is de bus bovendien regendicht. De grote klepopening laat het toe om ook grote dagbladen in te brengen.

Montage Penne brievenbussen

Alle Penne brievenbussen zijn geschikt voor muurmontage en vrijstaande montage in combinatie met het bijpassende statief. Tenslotte zijn de brievenbussen schokbestendig en voldoen de brievenbussen aan de DIN 32617 postnorm. Bestel een online Penne brievenbus, of doe inspiratie op in onze webshop.

Geselecteerde Filters
Wis alle filters Merk
Merk
Zaagdiameter
Afmeting
Een moment geduld a.u.b.
Groot assortiment 15.000+ lampen
Gratis bezorging Vanaf 99,-
Advies op maat Wij helpen u graag